Συμβουλές για την αγορά φθηνού ξύλου

Admin/ July 17, 2022/ Miscellaneous

Όλοι ψάχνουν για φτηνό ξύλο. Γιατί δεν το έκανες; Γεια, ξέρω ότι πάντα ψάχνω για την κομψή προσφορά κάθε φορά που αγοράζω οτιδήποτε. Ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά στους λόγους που οι άνθρωποι πωλούν ξύλο φθηνά.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για φθηνό ξύλο.

Το ξύλο είναι γενικά φθηνό επειδή αγοράζετε κατώτερο ξύλο. Τις περισσότερες φορές, το φθηνό ξύλο αποτελείται από ξύλο που δεν είναι ιδανικά είδη ξύλου. Τα μαλακά ξύλα παρόμοια με το πεύκο και τα βελτιωμένα είναι κοινά παραβάτες του νόμου στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες που πωλούνται φτηνά.

Μπορεί να είναι καλή ιδέα όταν εξοικονομείτε εκατό δολάρια, αλλά πιστέψτε με, θα θρηνήσετε όταν ξεμείνετε από ξυλα για τζακι κατά το ήμισυ του χρόνου διακοπής.

Εκτός και αν ψάχνετε μόνο για λίγο ξύλο για φωτιά, είναι καλύτερα να πληρώσετε την αξία αιτήματος για σκληρό ξύλο καλής ποιότητας.

Ιδέες κοινής λογικής για να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε καυσόξυλα

Αγοράστε το πράσινο ξύλο σας. Η αγορά πράσινου ξύλου θα σας σώσει πλουτοκράτες μακροπρόθεσμα. Θα πληρώσετε πολύ χαμηλότερα από ό,τι θα πληρώσετε για παλιότερα ωριμασμένο ξύλο. Οι εταιρείες ξύλου έχουν γενικά τόσο πράσινο όσο και καρυκευμένο ξύλο σε απόθεμα. Το πράσινο ξύλο πωλείται γενικά για 30 χαμηλότερα από την ωριμασμένη ποικιλία.

Το κόλπο λοιπόν είναι να αγοράζετε πάντα το ξύλο σας τουλάχιστον μια φορά νωρίτερα για να έχετε αρκετό χρόνο για να καρυκεύσετε σωστά το ξύλο μόνοι σας. Θα χρειαστεί να έχετε ένα καλό σχέδιο αποθήκης για να το κάνετε αυτό, αλλά αξίζει τον κόπο.

Προσφέρετε να παραλάβετε απευθείας από τον προμηθευτή σας

Αυτό προφανώς δεν θα σας εξοικονομήσει έναν τόνο πλουτοκράτη, αλλά κάθε λίγο μετράει, σωστά; Πολλές εταιρείες ξύλου προσφέρουν δωρεάν παράδοση στις αυθεντικές περιοχές. Ωστόσο, είναι πιθανό να σας προσφέρουν μια μέτρια μείωση, εάν παραλάβετε τα ξύλα μόνοι σας.

Ωστόσο, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια, εάν έχετε ένα φορτηγό βόλεϊ ή ένα τροχόσπιτο.

Κόψτε μόνοι σας το ξύλο.

Αυτός είναι ο κομψός τρόπος για να γλιτώσετε κάποια σοβαρή ζύμη. παρέδωσε ότι έχετε τα δέντρα στην ιδιοκτησία σας, έχετε atit. Ωστόσο, φροντίστε να δείτε την ενότητα μας σχετικά με το πώς να κόψετε το δικό σας ξύλο, Εάν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει το δικό σας ξύλο. Αυτό θα σας δώσει ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να ξεκινήσετε την ανακύκλωση του δικού σας ξύλου. Επιπλέον, θα έχετε την ικανοποίηση να το κάνετε μόνοι σας!

Μιλήστε με μια Original Tree Company ή δενδροκόμο

Ωστόσο, πολλές εταιρείες δέντρων είναι πρόθυμες να σας δώσουν το ξύλο τους δωρεάν, εάν ζείτε σε μια αστική περιοχή. Φυσικά, το κάνετε αυτό με αντάλλαγμα να πάρετε το ξύλο έγκαιρα.

Μια ενδιαφέρουσα αντίφαση μεταξύ της υλοτομίας και της οικιακής εργασίας των δέντρων είναι ότι οι ξυλοκόποι πληρώνονται για τη μεταφορά ξύλου στα εργοστάσια, ενώ οι εργαζόμενοι στα αστικά δέντρα πληρώνονται για να αφαιρούν δέντρα. Τις περισσότερες φορές, στο αστικό περιβάλλον, οι εταιρείες δέντρων αποφεύγουν νέες δαπάνες για να αφαιρέσουν μεγάλα ξύλα που δεν μπορούν να τεμαχιστούν. Ωστόσο, θα μπορούσατε να συνεννοηθείτε με έναν δενδροκόμο για να πάρετε το ξύλο που είναι πολύ μεγάλο για να κοπεί, εάν ζείτε σε μια τέτοια περιοχή. Είναι μια κατάσταση με την παλάμη επειδή ο δενδροκόμος είναι στην ευχάριστη θέση να περνάει μικρότερους χρόνους με το μεγαλύτερο ξύλο που μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.

Share this Post