Ανακαλύπτοντας το πρόσωπο της φυσικής φροντίδας του δέρματος

Admin/ July 16, 2022/ Miscellaneous

Η φροντίδα του δέρματος του προσώπου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της συνολικής υγείας και την παραγωγή μιας καλής πρώτης εκτύπωσης. Το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι και μπορεί να πει πολλά για εμάς. Η σωστή διατροφή, η άσκηση, μια υγιεινή ζωή και μια καλή αρχή φροντίδας του δέρματος μπορούν όλα να διασφαλίσουν ότι η δήλωση που κάνετε με το πρόσωπό σας είναι το σωστό κόκαλο.

Το δέρμα είναι κυρίως ένα πολύπλοκο σύστημα πόρων και η διατήρηση της υγείας του δέρματος έχει να κάνει με το να διατηρείς αυτούς τους πόρους καθαρούς και καθαρούς, έτσι ώστε το δέρμα να μπορεί να αναπνέει. Η φροντίδα για τους πόρους περιλαμβάνει την αποφυγή ενοχλήσεων, που μπορεί να τους φράξουν, και τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων για να καθαρίσετε το δέρμα και να το διατηρήσετε ελαστικό. Με απλά λόγια, η σωστή περιποίηση καθαρισμός προσώπου συνοψίζεται σε αυτό που βάζετε στο πρόσωπό σας και τι κρατάτε μακριά από αυτό.

Είμαστε εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε αριθμό ενοχλήσεων σε καθημερινή βάση, από χημικές χημικές ουσίες που δραστηριοποιούνται μέχρι όχληση μέχρι τον ήλιο. Πράγματι, η συνηθισμένη βρωμιά μπορεί να φράξει τους πόρους και να επηρεάσει αρνητικά την υφή του δέρματος. Το δέρμα του προσώπου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, επομένως η προστασία του από ενοχλήσεις είναι το κλειδί για τη φροντίδα του δέρματος του προσώπου. Η αποχή από το κάπνισμα και η χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος με προστασία SPF είναι δύο από τις μεγαλύτερες χάρες που μπορείτε να κάνετε στο πρόσωπό σας.

Το να σχεδιάζετε απαλά και με ακρίβεια το πρόσωπό σας με όλα τα φυσικά συστατικά και να αποφεύγετε τα περισσότερα συνηθισμένα απορρυπαντικά, τα οποία μπορεί να περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες, είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για την περιποίηση του προσώπου. Θέλετε επίσης να αποφύγετε το πολύ συνεχές πλύσιμο, καθώς αυτό μπορεί να χρησιμεύσει για την αφαίρεση της φυσικής προστασίας από το δέρμα. Παλαιότερα ή διπλά, μια μέρα είναι γενικά περισσότερο από αρκετή για να διατηρείται το πρόσωπο καθαρό.

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε προϊόντα περιποίησης δέρματος στο πρόσωπό σας, θα θέλετε να επιλέξετε με σύνεση. Ενώ πολλά προϊόντα ισχυρίζονται ότι είναι φυσικά, τα περισσότερα περιέχουν μεγάλη προσοχή σε συνθετικά συστατικά. Μόνο εκείνα τα προϊόντα με τουλάχιστον 50 εργοστασιακά γειωμένα συστατικά είναι πραγματικά αποτελεσματικά για τη φροντίδα του δέρματος του προσώπου. Να διαβάζετε πάντα τη λίστα συστατικών με ακρίβεια πριν επιλέξετε ένα προϊόν.

Φυσικά προϊόντα με βάση το εργοστάσιο, παρόμοια όπως το χούμο, η ελαιογραφία macadamia και άλλοι καμβάδες με βάση το εργοστάσιο, το shea adulation και η βιταμίνη Ε είναι αυτά που πρέπει να προσέχετε στα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Αυτές οι υγιείς οργανικές ουσίες μπορούν να ανακουφίσουν το σώμα από επικίνδυνα δηλητήρια, να αποκαταστήσουν την ελαστικότητα για μια πιο απαλή, πιο ανώριμη όψη και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος από μέσα για ενδελεχή και συνεχή φροντίδα του προσώπου.

Ένα άλλο σημαντικό φυσικό συστατικό που πρέπει να αναζητήσετε είναι το ενεργό μέλι manuka, ένα απόσπασμα που καλλιεργείται στο ελεύθερο έδαφος της Νέας Ζηλανδίας. Το μέλι Manuka περιέχει μοναδικά ένζυμα, τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι αποκαθιστούν και αναζωογονούν το δέρμα, καθιστώντας το ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Η φροντίδα του δέρματός σας είναι κάτι περισσότερο από το να φαίνεστε καλύτερα. Το υγιές δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε ένα υγιές σώμα για μια όψη και αίσθηση που είναι κάτι περισσότερο από το απλό δέρμα. Ζώντας μια υγιεινή ζωή και χρησιμοποιώντας μόνο τα κομψά αποκλειστικά φυσικά προϊόντα, μπορείτε να διατηρήσετε απαλό, ελαστικό, ανώριμο δέρμα. Περιποιηθείτε σωστά το δέρμα σας και η υγεία θα είναι γραμμένη σε όλο σας το πρόσωπο!

Η Tara Mathews έχει κάνει πολλή εξερεύνηση σε πολύχρωμα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Έχει δημιουργήσει ότι πάρα πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν οργανική κρέμα περιποίησης δέρματος προσώπου. Ελπίζει να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με τα επικίνδυνα προϊόντα των χημικών συμπληρωμάτων στα προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Share this Post